Πιάτο Ρηχό Ζαχαροκάλαμο Στρογγυλό Ø18cm (Πακέτο 50τμχ) Tessera QA127CPF

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: QA127CPF
3.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιάτο Ρηχό Ζαχαροκάλαμο Στρογγυλό Ø18cm (Πακέτο 50τμχ) Tessera QA127CPF

Περιγραφή Προϊόντος: Το ρηχό στρογγυλό πιάτο από ζαχαροκάλαμο της Tessera είναι μια οικολογική επιλογή για σερβίρισμα γευμάτων, ιδανικό για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Είναι κατασκευασμένο από ζαχαροκάλαμο, χωρίς επιβλαβείς επιστρώσεις PFOS και PFOA, και προσφέρει μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά πιάτα.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό: Ζαχαροκάλαμο, ένα βιοδιασπώμενο και ανανεώσιμο υλικό.
Διαστάσεις: Διάμετρος 18 cm, κατάλληλο για σερβίρισμα κυρίως γευμάτων.
Αντοχή στη Θερμοκρασία: Μέγιστη θερμοκρασία σερβιρίσματος 80°C. Το πιάτο μπορεί να τοποθετηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων στα 1000W για έως 3 λεπτά, καθώς και στην κατάψυξη έως -12°C για 24 ώρες.
Συσκευασία: Το πακέτο περιλαμβάνει 50 τεμάχια, κατάλληλο για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, catering ή μεγάλα οικογενειακά γεύματα.

Χρήση: Το πιάτο είναι ιδανικό για σερβίρισμα ζεστών και κρύων φαγητών και προσφέρει την ευελιξία να χρησιμοποιείται σε μικροκύματα ή στην κατάψυξη, διατηρώντας ταυτόχρονα την οικολογική του αξία.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Tessera
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 50
Υλικό Ζαχαροκάλαμο
Χρώμα Άσπρο
Διάμετρος(cm) 18
product bottom banner