Πιάτο Βαθύ Πορσελάνης Ροζ Φ23cm Ανάγλυφο Athénée εstia Home Art 07-13561

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 07-13561
4.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Βαθύ Πιάτο Πορσελάνης ATHÉNÉE της ESTIA Home Art (Κωδικός Προϊόντος: 07-13561) είναι μια όμορφη προσθήκη στη σειρά ATHÉNÉE, σχεδιασμένο για να αναδεικνύει την αισθητική του τραπεζιού σας.

Το βαθύ σχήμα του πιάτου και οι ανάγλυφες λεπτομέρειες το καθιστούν ιδανικό για σερβίρισμα σούπας, ζυμαρικών, και άλλων εδεσμάτων που απαιτούν βάθος. Το ροζ χρώμα προσδίδει μια νότα κομψότητας και ζεστασιάς στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, είναι ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση και κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων.

Συνδυάστε το με άλλα προϊόντα από τη σειρά ATHÉNÉE, δημιουργώντας mix & match συνδυασμούς που θα προσθέσουν ποιότητα, αρμονία και χρώμα σε κάθε μοναδική στιγμή.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Σούπας
Σειρά Athénée By εstia
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη
Ύψος(cm) 3,7
Χρώμα Ροζ
Διάμετρος(cm) 23
product bottom banner