Πέτρα Ισιώματος 17x5,5xH3cm Seki Magoroku Kai AP-0335

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: AP-0335
65.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η λειαντική πέτρα Seki Magoroku Kai AP-0335 είναι ουσιαστικά ένα απαραίτητο εργαλείο για το ακόνισμα και τη συντήρηση των μαχαιριών σας. Επιτρέπει να διατηρούνται οι λεπίδες σας σε άριστη κατάσταση, παρέχοντας τους μια ομαλή και αιχμηρή κοπή κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε.

Για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με τη λειαντική πέτρα, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα χρήσης:

Ενεργοποίηση της λειαντικής πέτρας: Πριν από κάθε χρήση, βυθίστε τη λειαντική πέτρα και τη λείανση πέτρα σε νερό για περίπου 10 με 20 λεπτά. Αυτό θα επιτρέψει στην πέτρα να απορροφήσει αρκετό νερό και να διατηρήσει το μαχαίρι ψυγμένο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ακονίσματος.

Ευθυγράμμιση της λειαντικής πέτρας: Μετακινήστε τη ραβδωτή πλευρά της λειαντικής πέτρας προς τα πίσω και προς τα εμπρός πάνω από την επιφάνεια της λείανσης πέτρας μέχρι να γίνει επίπεδη.

Στρογγυλοποίηση των γωνιών: Μετακινήστε τη ραβδωτή πλευρά της λειαντικής πέτρας πάνω από τις τέσσερις άκρες της λείανσης πέτρας, ώστε να στρογγυλεύσετε τις γωνίες του μαχαιριού και να αποτρέψετε τη δημιουργία ρωγμών ή τραυματισμού.

Ακόνισμα της λεπίδας: Τοποθετήστε το μαχαίρι μπροστά σας με την άκρη στραμμένη προς το μέρος σας σε γωνία 45° προς τη λειαντική πέτρα και ανασηκώστε το σε γωνία λείανσης 15° ως προς τη λειαντική πέτρα. Στη συνέχεια, με κυκλικές κινήσεις, ασκήστε πίεση στην άκρη του μαχαιριού και κινηθείτε προς τη λαβή, ακονίζοντας ολόκληρη την ακμή της λεπίδας.

Καθαρισμός: Μετά το ακόνισμα, ξεπλύνετε καλά τόσο το μαχαίρι όσο και τη λειαντική πέτρα με καθαρό νερό και στεγνώστε καλά πριν την αποθηκεύσετε.

Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, θα μπορέσετε να απολαύσετε τη μέγιστη απόδοση από τα μαχαίρια σας και να διατηρήσετε τη λειαντική πέτρα σε άριστη κατάσταση για μελλοντική χρήση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kai Knives
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 3
Χρώμα Γκρι
Πλάτος(cm) 5,5
Μήκος(cm) 17
product bottom banner