Πέτρα Ακονίσματος Νερού Διπλή J240/J800 Γαλάζιο/Καφέ 18x6xH2cm Risam RW003

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: RW003
48.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πέτρα Ακονίσματος Low Grit 240/800 Η πέτρα ακονίσματος 240/800 της RISAM® είναι πολυκρυσταλλική, φτιαγμένη από άριστης ποιότητας κορούνδιο (Al2O3) κι εξασφαλίζει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται σε μαχαίρια στομωμένα ή σε λάμες με γρέζια, καθώς η χρήση της είναι για ακόνισμα. Για την τελειοποίηση της γωνίας, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν επιπλέον πέτρες με υψηλότερα Grit. Εξοπλισμένη με αντιολισθητική βάση για μέγιστη ασφάλεια κατά τη χρήση. ΒΗΜΑ 1ο Ξεκινήστε σπρώχνοντας το μαχαίρι πάνω κάτω, χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Κατά τη διαδικασία, η γωνία μεταξύ του μαχαιριού και της πέτρας θα πρέπει να είναι μεταξύ 8º και 20º. Με σωστή χρήση, θα επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία σε περίπου 2 με 3 μήνες. ΒΗΜΑ 2ο Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με τη φίνα πλευρά της πέτρας, ασκώντας λιγότερη πίεση αυτή τη φορά. Η φίνα πλευρά βοηθά στην αποβολή των ρινισμάτων και εξασφαλίζει μία λεία και φωτεινή λεπίδα. Υπό κανονικές συνθήκες, η χρήση της φίνας πλευράς είναι ανά μήνα, ή ακόμη και συντομότερα, αναλόγως τη χρήση. ΒΗΜΑ 3ο Καθαρίστε το μαχαίρι με ένα πανί και την πέτρα με ένα βουρτσάκι, για να φύγουν τα ρινίσματα. Αφήστε την σε εξωτερικό χώρο μέχρι να στεγνώσει τελείως.

Χαρακτηριστικά

Extra Με Βάση
Μάρκα Risam
Grit J240, J800
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 2
Χρώμα Γαλάζιο, Καφέ
Πλάτος(cm) 6
Μήκος(cm) 18
product bottom banner