Ξύστρα Κεραμικών Εστιών Ανοξείδωτη Με 2 Ανταλλακτικά εstia Home Art 01-8734

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-8734
3.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τον καθαρισμό των κεραμικών εστιών σας με την Ξύστρα Κεραμικών Εστιών Ανοξείδωτη της συλλογής εstia Home Art (Κωδικός Προϊόντος: 01-8734). Σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια και εργονομική λαβή για άνετη χρήση, αυτή η ανοξείδωτη ξύστρα προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να προκαλεί φθορές στις εστίες σας.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Ανοξείδωτη Κατασκευή: Η υψηλής ποιότητας ανοξείδωτη κατασκευή παρέχει αντοχή και μακροχρόνια ανθεκτικότητα, καθιστώντας την ιδανική για καθημερινή χρήση.
2 Ανταλλακτικά: Συμπεριλαμβάνει δύο ανταλλακτικά για επιλογές καθαρισμού και ευελιξία χρήσης.
Εργονομική Λαβή: Η εργονομική λαβή εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή χρήση, ενώ η εύκολη αλλαγή των ανταλλακτικών καθιστά τον καθαρισμό ακόμα πιο αποτελεσματικό.
Κατάλληλη για Κεραμικές Εστίες: Σχεδιασμένη ειδικά για ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση των υπολειμμάτων από τις κεραμικές εστίες.

Επιλέξτε την Ξύστρα Κεραμικών Εστιών Ανοξείδωτη της εstia Home Art για να διατηρήσετε τις εστίες σας καθαρές, λαμπερές και πάντα έτοιμες για την επόμενη μαγειρική σας εμπειρία.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα εstia
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 1,3
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 4,6
Μήκος(cm) 13,3
product bottom banner