Μπουκάλι Αλουμινίου 400ml Πράσινο Φ6,5xH16,5cm We Care Nava 10-125-012

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-125-012
8.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπουκάλι αλουμινίου "We Care" πράσινο 400ml
Το πράσινο μπουκάλι αλουμινίου "We Care" χωρητικότητας 400ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν λειτουργικότητα και στυλ στην καθημερινή τους ζωή.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο με ειδική προστατευτική επίστρωση στο εσωτερικό του, το μπουκάλι αυτό προσφέρει ανθεκτικότητα και προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες και τη διάβρωση από οξέα ροφήματα. Επιπλέον, δεν περιέχει BPA, φθαλικές ενώσεις ή άλλες επιβλαβείς ουσίες, γεγονός που το καθιστά απόλυτα ασφαλές για την αποθήκευση των ροφημάτων σας.

Με το προστατευτικό καπάκι και το στόμιο του για την αποφυγή διαρροών, το μπουκάλι αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και ιδανικό για χρήση από τους μικρούς μας φίλους. Μπορεί να συνοδεύσει τις καθημερινές τους δραστηριότητες στον παιδικό σταθμό, το σχολείο, και τις βόλτες, ενώ είναι επίσης ιδανικό για χρήση στο σπίτι λόγω της ανθεκτικότητάς του και της απόλυτης στεγανότητάς του.

Επιπλέον, με το μοναδικό του χρώμα και το ελαφρύ, φιλικό στο περιβάλλον σχέδιο του, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα ιδέα δώρου για τα γενέθλια των μικρών μας φίλων.

Τέλος, παρέχονται απλές οδηγίες χρήσης και συντήρησης για την ευκολία σας, εξασφαλίζοντας την μακροπρόθεσμη χρήση και απόλαυση του προϊόντος.

Με το μπουκάλι αυτό, θα απολαύσετε όχι μόνο τη λειτουργικότητά του, αλλά και την αίσθηση του στυλ που προσδίδει σε κάθε σας στιγμή.

Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το μπουκάλι με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.
Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί.
Αποφύγετε τη χρήση μεταλλικών σφουγγαριών, σύρματος ή σκληρών καθαριστικών.
Αποφύγετε τοποθέτηση στο φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων ή κατάψυξη.
Αφαιρέστε το καπάκι πριν τον καθαρισμό.
Καθαρίστε το μπουκάλι με μαλακό σφουγγάρι και ζεστό νερό μετά από κάθε χρήση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά We Care By Nava
Ύψος(cm) 16,5
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Πράσινο
Χωρητικότητα (ml) 400
Διάμετρος(cm) 6,5
product bottom banner