Μπισκοτομηχανή-Κορνέ 22cm 250ml Με Ανοξείδωτο Έμβολο Σετ 23τμχ Misty Nava 10-111-103

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-111-103
12.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπισκοτομηχανή-κορνέ "Misty" με ανοξείδωτο έμβολο, σετ 23τεμ 22cm

Διαστάσεις Προϊόντος:

Βάρος: 0,28 kg
Μήκος: 22,00 cm
Ύψος: 5,80 cm
Πλάτος: 13,50 cm
Χωρητικότητα: 0,25 litre

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Η μπισκοτομηχανή-κορνέ "Misty" της NAVA είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη δημιουργία και θέλουν να προσφέρουν ξεχωριστά και πρωτότυπα σχέδια στα μπισκότα τους.

Με 16 διαφορετικούς δίσκους κουπάτ και 6 σχέδια γαρνιρίσματος, η μπισκοτομηχανή Misty σας επιτρέπει να μετατρέψετε απλά γλυκίσματα σε ιδιαίτερα και μοναδικά κομμάτια τέχνης, καθιστώντας τα ακόμα πιο απολαυστικά.

Η χρήση της είναι πολύ απλή. Απλώς προετοιμάστε το ζυμάρι σας, γεμίστε την μπισκοτομηχανή και δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα σπιτικά μπισκότα και κουλουράκια απευθείας στο ταψί. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η μπισκοτομηχανή αποδίδει ίση ποσότητα ζύμης, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε τα μπισκότα σας με άνεση και ταχύτητα.

Επιπλέον, η μπισκοτομηχανή Misty έχει εργονομικό σχεδιασμό για άνετο κράτημα και κατασκευάζεται από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες έως και 100°C. Το διάφανο σώμα σας επιτρέπει να βλέπετε την ποσότητα ζύμης που έχει απομείνει στη μηχανή, εξασφαλίζοντας έτσι την ακριβή χρήση της.

Αυτό το σετ περιλαμβάνει 1 μπισκοτομηχανή-κορνέ, 16 ανταλλακτικούς δίσκους κουπάτ και 6 στόμια γαρνιρίσματος, κάνοντάς το ιδανικό για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Σειρά Εργαλείων Κουζίνας "Misty"

Η σειρά εργαλείων κουζίνας "Misty" προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη στην κουζίνα, από τα πιο απλά εργαλεία μέχρι τα πιο πρωτότυπα gadgets. Κάθε προϊόν σχεδιάζεται με έμφαση στη λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση και διάρκεια ζωής.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Misty κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και είναι ασφαλή για επαφή με τρόφιμα, προσφέροντας έτσι μια υγιεινή και ασφαλή επιλογή για την κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Misty By Nava
Ύψος(cm) 5,8
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Χωρητικότητα (ml) 250
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 13,5
Μήκος(cm) 22
product bottom banner