Μαχαίρι Santuko Με Αυλάκια 17cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή TPE Victorinox 6.8523.17

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 6.8523.17
45.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το μαχαίρι Santoku της σειράς Swiss Classic είναι ο σύμμαχός σας στην κουζίνα για να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση. Με λεπίδα ειδικά σχεδιασμένη για να κόβει, να ψιλοκόβει και να συνθλίβει, το Santoku μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε κοπή με ακρίβεια και άνεση.

Η εργονομική λαβή του εξασφαλίζει άνετο κράτημα και ασφαλή χειρισμό, ενώ η εξαιρετική ισορροπία του καθιστά ευχάριστο στη χρήση καθημερινά. Με την εξαιρετική αιχμηρότητα της λεπίδας του και την ειδική του μορφή, το μαχαίρι Santoku είναι ικανό να εκτελέσει κάθε κοπή με επιδεξιότητα και ακρίβεια.

Η λεπτή του κατασκευή και το χαμηλό του βάρος το καθιστούν ένα πραγματικό πολυεργαλείο στην κουζίνα σας. Με τη δυνατότητα πλυντηρίου πιάτων, το μαχαίρι Santoku είναι εύκολο να καθαριστεί και να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 17
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συνολικό Μήκος(cm) 29,8
Τύπος Λεπίδας Αυλάκια, Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Ύψος(cm) 1,8
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Πλάτος(cm) 5
product bottom banner