Μαχαίρι Chef 20cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.2063.20

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.2063.20
39.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το μαχαίρι σεφ Victorinox Fibrox 5.2063.20 είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή μαχαίρια στην κουζίνα, είτε είστε επαγγελματίας μάγειρας είτε ερασιτέχνης. Με μια λεπίδα μήκους 20 εκατοστών και μια εργονομική λαβή Fibrox, αυτό το μαχαίρι είναι κατάλληλο για κάθε κουζίνα.

Η λεπίδα του είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, προσφέροντας αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε κοπή. Η εργονομική λαβή Fibrox είναι ελαφριά, στιβαρή και προσφέρει άνετο κράτημα, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε με άνεση και ακρίβεια.

Το μαχαίρι σεφ είναι ένα πολυλειτουργικό εργαλείο στην κουζίνα, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοπή μεγάλων κομματιών, ψιλοκόψιμο, τεμαχισμό, και πολλά άλλα. Η φαρδιά λεπίδα και η κυρτή μορφή του το καθιστούν ιδανικό για γρήγορο και ακριβές ψιλοκόψιμο.

Με την εγγύηση ζωής που παρέχει η Victorinox, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό το μαχαίρι θα σας προσφέρει χρόνια αξιόπιστης χρήσης στην κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 20
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συνολικό Μήκος(cm) 33,7
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Πλάτος(cm) 5,2
product bottom banner