Μαχαίρι Chef Οδοντωτό 22cm Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.2033.22

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.2033.22
42.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μαχαίρι Chef Οδοντωτό 22cm Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.2033.22

Ανακαλύψτε το απόλυτο εργαλείο για επαγγελματική κουζίνα με το Μαχαίρι Chef Οδοντωτό 22cm της Victorinox από τη σειρά Fibrox. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και εξοπλισμένο με επαγγελματική λαβή Fibrox, αυτό το μαχαίρι συνδυάζει την αξιοπιστία και την αντοχή με την άνεση και την απόδοση που χρειάζεστε σε κάθε κουζίνα.

Η σειρά Fibrox της Victorinox είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητά της και την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Είναι η ιδανική επιλογή τόσο για επαγγελματίες σεφ όσο και για ερασιτέχνες που επιζητούν προσιτό και αξιόπιστο εργαλείο στην κουζίνα τους.

Το μαχαίρι Chef είναι απαραίτητο σε κάθε κουζίνα, προσφέροντας απίστευτη ευελιξία και επαγγελματική απόδοση. Με μήκος λάμας 22cm, μπορείτε να κόψετε, να τεμαχίσετε και να φιλετάρετε με άνεση και ακρίβεια. Η οδοντωτή λεπίδα του επιτρέπει να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο σκληρά τρόφιμα με ευκολία, ενώ η εργονομική λαβή Fibrox παρέχει άνετο κράτημα και απόλυτο έλεγχο κατά τη χρήση.

Αποκτήστε σήμερα το Μαχαίρι Chef Οδοντωτό 22cm Μαύρη Λαβή Fibrox της Victorinox και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα με ένα εργαλείο που θα σας συνοδεύσει επαγγελματικά για πολλά χρόνια.

Κάθε προϊόν Victorinox καλύπτεται από εγγύηση εφόρου ζωής και κατασκευάζεται στην Ελβετία, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 22
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συνολικό Μήκος(cm) 34
Τύπος Λεπίδας Οδοντωτό
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner