Μαχαίρι Κρέατος 18cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.5203.18

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.5203.18
29.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το μαχαίρι κρέατος της Victorinox αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες μάγειρες που αναζητούν υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για την κουζίνα τους. Η σειρά Fibrox συνδυάζει την αξιοπιστία και την αντοχή, προσφέροντας ένα εξαιρετικό μαχαίρι με επαγγελματική λαβή για άνετη χρήση και ακρίβεια στο κόψιμο.

Η ευρεία γκάμα επαγγελματικών μαχαιριών της σειράς Fibrox περιλαμβάνει το μαχαίρι κρέατος, γνωστό και ως "μαχαίρι χασάπη", με τη φαρδιά λάμα και τη στιβαρή κατασκευή του. Με μήκος λάμας 18cm, αυτό το μαχαίρι είναι ιδανικό για επεξεργασία μεγάλων κομματιών κρέατος με ευκολία και άνεση.

Η λάμα από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει υψηλής ποιότητας κοπή, ενώ η επαγγελματική λαβή Fibrox είναι κατασκευασμένη από ελαστομερές υλικό, προσφέροντας σταθερό κράτημα και αντοχή σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Όλα τα μαχαίρια Victorinox κατασκευάζονται με την υψηλότερη ποιότητα και συνοδεύονται από εγγύηση ζωής, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και αντοχή τους.

Από επαγγελματίες, για επαγγελματίες, τα μαχαίρια της Victorinox αποτελούν την απόλυτη επιλογή για την επαγγελματική σας κουζίνα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 18
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner