Μαγνήτης Μαχαιριών 45cm Ανοξείδωτο/Πλαστικό Cutlery Pro 39-106450

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-106450
11.94

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την οργάνωση της κουζίνας σας με τον Μαγνήτη Μαχαιριών Cutlery Pro 39-106450. Με μήκος 45cm, αυτός ο μαγνήτης είναι ιδανικός για να κρεμάσετε τα μαχαίρια σας, εξοικονομώντας χώρο στα συρτάρια σας και κρατώντας τα μαχαίρια σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα.

Ο μαγνήτης αυτός συνδυάζει την ανθεκτικότητα του ανοξείδωτου χάλυβα με την πρακτικότητα του πλαστικού, προσφέροντας ένα αξιόπιστο και λειτουργικό εργαλείο για την αποθήκευση των μαχαιριών σας. Με αυτόν τον μαγνήτη, μπορείτε να διατηρήσετε τις μαχαίρια σας οργανωμένες και εύκολα προσβάσιμες, ενώ παράλληλα προσθέτετε ένα μοντέρνο στυλ στην κουζίνα σας. Ιδανικός για επαγγελματική και οικιακή χρήση, ο μαγνήτης μαχαιριών Cutlery Pro είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μάγειρα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cutlery Pro
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Χρώμα Μαύρο
Μήκος(cm) 45
product bottom banner