Λαβίδα Ψησίματος 40,1cm Ανοξείδωτη BBQ Gefu 89380

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 89380
26.40

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Οι λαβίδες μπάρμπεκιου είναι το πιο βασικό ανάμεσα στα εργαλεία μπάρμπεκιου. Εξασφαλίζουν ότι έχετε πάντα σταθερό κράτημα στο φαγητό που ψήνετε στο μπάρμπεκιου. Η διάτρηση διασφαλίζει ότι τα υπερβολικά υγρά μπορούν απλά να φύγουν.

Αυτές οι πολύ μακριές λαβίδες γκριλ από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα είναι εξίσου πρακτικές και έξυπνες. Σας κρατούν σε απόσταση ασφαλείας από το ζεστό γκριλ και ωστόσο έχετε ασφαλές κράτημα στο φαγητό που θα ψήσετε. Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση με μεντεσέδες, οι λαβίδες ανοίγουν και κλείνουν εύκολα, ενώ ακόμη μεγαλύτερα κομμάτια συγκρατούνται σταθερά ανάμεσα στις δύο κεφαλές, καθώς η μέγιστη απόσταση λαβής είναι 11 cm! Σε συσκευασία υψηλής ποιότητας, οι λαβίδες ψησταριάς που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων είναι ένα υπέροχο δώρο σε κάθε μανιώδη ψήστη!

εργονομική λαβή
βρόχος ανάρτησης
Μ 23,3 εκ., Π 4,8 εκ., Υ 40,1 εκ
υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο / πλαστικό

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Σειρά BBQ By Gefu
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Ύψος(cm) 40,1
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Πλάτος(cm) 4,8
Μήκος(cm) 23,3
product bottom banner