Λαβίδα Σερβιρίσματος Στενή Ανοξείδωτη 18/10 Χρυσή 17,5x1,5xH1,3cm Snow Espiel FEV231

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FEV231
6.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Λαβίδα Σερβιρίσματος Στενή Ανοξείδωτη 18/10 Χρυσή 17,5x1,5xH1,3cm Snow Espiel FEV231

Αναδείξτε το σερβίρισμα σας με την κομψή χρυσή λαβίδα σερβιρίσματος της συλλογής "SNOW" από την Espiel. Αυτή η στενή λαβίδα, με διαστάσεις 17,5x1,5xH1,3 cm, είναι ιδανική για την ακριβή και κομψή παρουσίαση των εδεσμάτων σας, προσφέροντας έναν μοντέρνο και πολυτελή τόνο στο τραπέζι σας.

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 με επίστρωση PVD, η λαβίδα προσφέρει ανθεκτικότητα και λάμψη, κατάλληλη για καθημερινή χρήση αλλά και επαγγελματικά τραπέζια. Το υλικό της είναι πιστοποιημένο για επαφή με τρόφιμα, ενώ είναι επίσης κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων, διευκολύνοντας τον καθαρισμό της.

Η συλλογή "SNOW" εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα αισθητική της και τη στιβαρή κατασκευή της, καθιστώντας αυτή τη λαβίδα ιδανική επιλογή για σερβίρισμα με στυλ και ακρίβεια.

Επιλέξτε τη χρυσή λαβίδα σερβιρίσματος Espiel FEV231 για να ανανεώσετε την όψη του τραπεζιού σας και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με μια κομψή και λειτουργική επιλογή σερβιρίσματος!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 1,3
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Χρώμα Χρυσό
Πλάτος(cm) 1,5
Μήκος(cm) 17,5
product bottom banner