Λαβίδα Σερβιρίσματος Ανοξείδωτη 18/10 Ασημί 24x6,8xH4,5cm Snow Espiel FEV130

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FEV130
8.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Λαβίδα Σερβιρίσματος Ανοξείδωτη 18/10 Ασημί 24x6,8xH4,5cm Snow Espiel FEV130

Ανανεώστε το σερβίρισμα σας με τη λαβίδα σερβιρίσματος της συλλογής "SNOW" σε ασημί χρώμα από την Espiel. Αυτή η κομψή λαβίδα, με διαστάσεις 24x6,8xH4,5 cm, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 με PVD επίστρωση, προσφέροντας μοναδική ανθεκτικότητα και λάμψη.

Ιδανική για καθημερινή επαγγελματική χρήση αλλά και για ειδικές περιστάσεις, αυτή η λαβίδα συνδυάζει μοντέρνα αισθητική με πρακτικότητα. Είναι πιστοποιημένη για επαφή με τρόφιμα και κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων, εξασφαλίζοντας ευκολία στον καθαρισμό και μακροχρόνια χρήση.

Η συλλογή "SNOW" προσθέτει μια νέα, ανανεωμένη εμφάνιση στο τραπέζι σας, προσφέροντας μια διαφορετική παρουσίαση των εδεσμάτων σας. Συνδυάστε τη λαβίδα αυτή με τα υπόλοιπα σκεύη της συλλογής για ένα ολοκληρωμένο, κομψό σερβίρισμα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 4,5
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 6,8
Μήκος(cm) 24
product bottom banner