Λαβίδα Κουζίνας 46cm Ξύλο Ανθεκτικής Οξιάς Olaf Grillzange Z-46

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: Z-46
34.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Φιλικές προς το φαγητό λαβίδες μπάρμπεκιου από ξύλο οξιάς που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για τέλειες λαβίδες μπάρμπεκιου. Το υψηλό επίπεδο φιλικότητας προς το χρήστη προκύπτει από σχήματα που είναι βέλτιστα προσαρμοσμένα στο ανθρώπινο σώμα, όπως οι εσοχές του αντίχειρα και τα κύματα των δακτύλων στο ύψος της λαβής. Επιπλέον, τα προφίλ λαβής που αλέθονται με ακρίβεια το ένα μέσα στο άλλο διασφαλίζουν ότι το φαγητό που θα ψηθεί συγκρατείται με ασφάλεια. Ο ασφαλής χειρισμός του ζεστού ψητού φαγητού είναι εγγυημένος από το υλικό ξύλο, καθώς δεν μεταφέρει τη θερμότητα. Χειροποίητο ποιοτικό προϊόν από τη Γερμανία. Τα μισά της πένσας αλέθονται λεπτά και μετά λαδώνονται, κολλούνται και βιδώνονται μεταξύ τους. Μετά από παρατεταμένη χρήση, συνιστάται η εκ νέου λίπανση με λινέλαιο. Μια ελαφριά πατίνα μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση δεν είναι ελάττωμα, αλλά φυσιολογικά σημάδια φθοράς. Η λαβίδα είναι κατάλληλη και για χρήση στην κουζίνα για να γυρίζετε κρέας στο τηγάνι. Η παράδοση γίνεται σε συσκευασία δώρου.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Ξύλο Οξιά
Χρώμα Καφέ
Μήκος(cm) 46
product bottom banner