Κόπτης Αβοκάντο Πλαστικός 19,5cm Misty Nava 10-202-026

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-202-026
3.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κόπτης Αβοκάντο "Misty" 19.5cm - Ο Συνοδοιπόρος της Αβοκάντο στην Κουζίνα Σας!

Με τον κόπτη αβοκάντο "Misty" της NAVA, το καθάρισμα και η προετοιμασία του αβοκάντο γίνονται απλούστερα και πιο ασφαλή. Κάντε το δικό σας το τέλειο τοστ, δημιουργήστε ποικίλα σάντουιτς ή την τέλεια γουακαμόλε. Με πρωτοποριακό, εργονομικό, και πρακτικό σχεδιασμό, ο κόπτης αβοκάντο "Misty" είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε λάτρη του αβοκάντο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: Μήκος 19.5cm, Ύψος 3cm, Πλάτος 6cm
Βάρος: 0.07 kg
Πάχος: 3mm

Υλικά Κατασκευής:
Η λεπίδα στην άκρη κατασκευάζεται από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας, κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα, εξασφαλίζοντας ασφαλές και ακριβές κοπές. Ο στρογγυλός κόπτης στη μέση περιλαμβάνει τρεις μεταλλικές λεπίδες για εύκολη αφαίρεση του κουκουτσιού με ένα απλό στριφογύρισμα. Το οβάλ μέρος με ακτίνες κοπής προσφέρει ιδανική μορφή για κομμάτια αβοκάντο, έτοιμα για σερβίρισμα!

Εργονομικός Σχεδιασμός:
Με αντιολισθητική soft-touch λαβή για άνετο και σταθερό κράτημα, ο κόπτης είναι ευρηματικός, εργονομικός και πρακτικός. Κόψτε το αβοκάντο με ευκολία και ακρίβεια, χωρίς το άγχος της ασφάλειας.

Εύκολος Καθαρισμός και Αποθήκευση:
Ο κόπτης αβοκάντο "Misty" είναι κατάλληλος για πλυντήριο πιάτων, εξασφαλίζοντας εύκολο καθαρισμό. Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας ή κάντε το δώρο στους λάτρεις του αβοκάντο με αυτόν τον πρακτικό και αποτελεσματικό κόπτη!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Σειρά Misty By Nava
Ύψος(cm) 3
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 6
Μήκος(cm) 19,5
product bottom banner