Κρεμάστρα Εργαλείων Κουζίνας Ανοξείδωτη Με 6 Γάντζους 44x5cm 2470 Ghidini 10.90086

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10.90086
21.60

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η βάση εργαλείων κουζίνας με γάντζους είναι ένα πρακτικό και λειτουργικό αξεσουάρ που προορίζεται για να οργανώσει και να διατηρήσει την τάξη στον χώρο της κουζίνας σας. Συνδυάζει μια σταθερή βάση με πολλαπλούς γάντζους, προσφέροντας αρκετό χώρο για να κρεμάσετε κατσαρόλες, τηγάνια, λαδόκολλες, κουτάλια, και άλλα κουζινικά εργαλεία.

Οι γάντζοι είναι συνήθως κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέροντας μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Η βάση μπορεί να τοποθετηθεί είτε πάνω στον πάγκο εργασίας είτε στον τοίχο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τo διαθέσιμo χώρο.

Με αυτήν την πρακτική βάση, οι κουζίνες διατηρούνται οργανωμένες και εύκολα προσβάσιμες, επιτρέποντάς σας να έχετε τα απαραίτητα εργαλεία κοντά σας κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Επιπλέον, η αισθητική της βάσης προσθέτει μια υπέροχη πινελιά στον χώρο σας, δίνοντας μια εντυπωσιακή εικόνα στην κουζίνα σας. Επομένως, αναβαθμίστε την οργάνωση της κουζίνας σας με αυτήν την πρακτική βάση εργαλείων και απολαύστε μια πιο λειτουργική και καλαίσθητη κουζίνα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Ghidini
Ποιοτικές Προδιαγραφές Μεγάλης αντοχής
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Χρώμα Ασημί
Μήκος(cm) 44
product bottom banner