Κρεατομηχανή Κουζίνας Χυτοσίδηρο Size 7/8 Trica Gefu 14710

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 14710
84.10

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Στιβαρό σχέδιο, κατασκευασμένο από επικασσιτερωμένο χυτοσίδηρο με λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα και δίσκους κοπής ø 0,45 cm / ¼ in.. Εύκολο στη χρήση, ανθεκτικό και μπορεί να στερεωθεί στο τραπέζι ή στον πάγκο εργασίας. Εξαιρετικά ψηλό τραπέζι (6 cm / 2 ¼ in.) με βιδωτό σφιγκτήρα.

Η παραδοσιακή μηχανή παρασκευής κιμά και ταρτάρ μπριζόλας είναι πιο ευέλικτη από όσο νομίζετε. Ξέρετε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε φανταχτερά μπισκότα τα Χριστούγεννα, αλλά θα βγάζει επίσης εκλεκτά μπισκότα και άλλες αρωματικές απολαύσεις από το φούρνο σε άλλες εποχές του χρόνου. Η «νουβέλ κουζίνα» ιδιαίτερα με συναρπαστικά πιάτα λαχανικών κάνει τον κιμά σας πιο δημιουργικό. (Μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για μπισκότα και πιάτα λαχανικών εσωκλείονται στη συσκευασία.) Σύντομα θα παρατηρήσετε πόσο σημαντική είναι η ποιότητα του κιμά όταν τον χρησιμοποιείτε. Στερεά τοποθετημένο, συγκρατημένο με ασφάλεια και γερά κατασκευασμένο για εύκολο και αποτελεσματικό άλεσμα. Η στιβαρή μας ποιότητα GEFU με διάτρητους δίσκους 4,5 mm από ανοξείδωτο χάλυβα και κόφτες από ανοξείδωτο χάλυβα δεν θα σας απογοητεύσει.

Πλαστική βάση για προστασία επιφανειών
Μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για εύκολο καθάρισμα
Το εξάρτημα μπισκότου spritz διατίθεται ξεχωριστά
Μ 28,0 cm, Π 17,9 cm, Υ 9,1 cm
υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Ύψος(cm) 9,1
Υλικό Ανοξείδωτο, Χυτοσίδηρο
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 17,9
Μήκος(cm) 28
product bottom banner