Κουτάλι Φαγητού 21cm Ανοξείδωτο 18/10 Ασημί Taras Le Coq 67-TAR911

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 67-TAR911
7.19

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κουτάλι Φαγητού 21cm Ανοξείδωτο 18/10 Ασημί Taras Le Coq (67-TAR911)

Ενσωματώστε κομψότητα και λειτουργικότητα στη συλλογή των μαχαιροπίρουνών σας με το κουτάλι φαγητού από τη σειρά Taras Le Coq. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, το κουτάλι αυτό προσφέρει ανθεκτικότητα και πολυτέλεια, ιδανικό για καθημερινή ή επίσημη χρήση.

Η σειρά Taras αντλεί έμπνευση από τις ιστορικές ελληνόφωνες πόλεις της Νότιας Ιταλίας, αποτίοντας φόρο τιμής στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη μαγειρική παράδοση αυτών των περιοχών. Το κουτάλι διαθέτει ένα κλασικό αλλά σύγχρονο σχεδιασμό, που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τραπεζαρία.

Χαρακτηριστικά:

Μήκος: 21 cm, ιδανικό για σερβίρισμα κυρίως πιάτων και σαλατών.
Πάχος: 7 mm, εξασφαλίζει σταθερότητα και ανθεκτικότητα κατά τη χρήση.
Υλικό: Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 (Stainless steel 18/10), που προσφέρει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση και μακροχρόνια χρήση.
Χρώμα: Κλασικό ασημί φινίρισμα, που συνδυάζει την πολυτέλεια με την καθημερινή πρακτικότητα.

Πλεονεκτήματα:

Ανθεκτικότητα: Το ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 προσφέρει μακροχρόνια ανθεκτικότητα και διατηρεί τη λάμψη του, ανθεκτικό στη διάβρωση και τη φθορά.
Στυλ και Πολυτέλεια: Το σχεδιαστικό στυλ της σειράς Taras συνδυάζει κλασικές γραμμές με μοντέρνα αισθητική, προσφέροντας μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση.
Ευκολία Συντήρησης: Ασφαλές για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, με εύκολη συντήρηση που διατηρεί την ποιότητα του υλικού ακόμα και μετά από επανειλημμένη χρήση.

Το κουτάλι φαγητού Taras Le Coq είναι η ιδανική επιλογή για να ενισχύσετε την εμπειρία των γευμάτων σας με ποιότητα και στυλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Le Coq
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Taras By Le Coq
Συνολικό Μήκος(cm) 21
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Χρώμα Ασημί
product bottom banner