Κορνίζα Landscape Μεταλλική 13x18cm Χρυσή 20x8xH16cm Luxe Espiel FAM306

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAM306
16.20

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κορνίζα Landscape Μεταλλική 13x18cm Χρυσή 20x8xH16cm Luxe Espiel FAM306

Αναδείξτε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις με την εντυπωσιακή χρυσή μεταλλική κορνίζα Landscape της συλλογής "Luxe" από την Espiel. Με διαστάσεις 20x8xH16cm, αυτή η κομψή κορνίζα είναι σχεδιασμένη για φωτογραφίες 13x18cm και συνδυάζει το λαμπερό χρυσό με ένα μοντέρνο σχέδιο, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας και εκλεπτυσμένης κομψότητας.

Κατασκευασμένη από επιχρυσωμένο σίδηρο, η κορνίζα αυτή συνδυάζει ανθεκτικότητα και στυλ. Το χρυσό φινίρισμα προσθέτει μια διακριτική λάμψη που αναδεικνύει τις φωτογραφίες σας με κομψότητα, κάνοντάς την ιδανική για κάθε εσωτερικό χώρο, όπως το σαλόνι, το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό Κατασκευής: Επιχρυσωμένος σίδηρος
Χρώμα: Χρυσό
Διαστάσεις Κορνίζας: 20x8xH16cm
Διαστάσεις Φωτογραφίας: 13x18cm
Στυλ: Πολυτελές και μοντέρνο

Λεπτομέρειες:

Η κορνίζα "Luxe" προσφέρει μια κομψή παρουσίαση με το επιχρυσωμένο φινίρισμα, το οποίο συνδυάζει ανθεκτικότητα με εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το μοντέρνο σχέδιο και η προσεγμένη κατασκευή της προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας που ενσωματώνεται με αρμονία στον χώρο σας.
Εφαρμογές:

Ιδανική για φωτογραφίες τοπίου, οικογενειακές στιγμές ή δημιουργικές εικόνες
Κομψή προσθήκη σε σαλόνια, γραφεία ή υπνοδωμάτια
Εξαιρετικό δώρο για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ

Αναβαθμίστε την παρουσίαση των φωτογραφιών σας με την κορνίζα "Luxe" και προσφέρετε μια αίσθηση πολυτέλειας και εκλεπτυσμένου στυλ. Ενσωματώστε αυτήν την εντυπωσιακή κορνίζα στη διακόσμησή σας και ζωντανέψτε κάθε φωτογραφία με μοναδικό τρόπο.

Αποκτήστε την σήμερα και δημιουργήστε ένα περιβάλλον γεμάτο λάμψη και ποιότητα, αποτυπώνοντας τις αγαπημένες σας στιγμές με κομψότητα και στυλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 16
Υλικό Σίδηρος
Χρώμα Χρυσό
Πλάτος(cm) 8
Μήκος(cm) 20
product bottom banner