Κορνίζα Μεταλλική 13x18cm Χρυσή 13x1,5xH18cm Luxe Espiel FAM110

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAM110
12.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κορνίζα Μεταλλική 13x18cm Χρυσή 13x1,5xH18cm Luxe Espiel FAM110

Αναδείξτε τις αγαπημένες σας στιγμές με την εντυπωσιακή χρυσή μεταλλική κορνίζα από τη συλλογή "Luxe" της Espiel. Σχεδιασμένη για φωτογραφίες 13x18cm, αυτή η κορνίζα με διαστάσεις 13x1,5xH18cm συνδυάζει την κλασική κομψότητα με σύγχρονο στυλ, χάρη στο επιχρυσωμένο φινίρισμα.

Κατασκευασμένη από επιχρυσωμένο σίδηρο, η κορνίζα αυτή προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολυτελή εμφάνιση. Το χρυσό φινίρισμα αναδεικνύει τη φωτογραφία σας με μια διακριτική λάμψη, κάνοντάς την ιδανική για κάθε χώρο, όπως το σαλόνι, το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό Κατασκευής: Επιχρυσωμένος σίδηρος
Χρώμα: Χρυσό
Διαστάσεις Κορνίζας: 13x1,5xH18cm
Διαστάσεις Φωτογραφίας: 13x18cm
Στυλ: Πολυτελές και μοντέρνο

Λεπτομέρειες:

Η κορνίζα "Luxe" συνδυάζει την ανθεκτικότητα του επιχρυσωμένου σιδήρου με την εκλεπτυσμένη αίσθηση του χρυσού φινιρίσματος. Το μοντέρνο σχέδιο και η προσεγμένη κατασκευή προσφέρουν μια πολυτελή παρουσίαση που αναδεικνύει κάθε φωτογραφία με μοναδικό τρόπο.
Εφαρμογές:

Ιδανική για προσωπικές φωτογραφίες, οικογενειακές στιγμές ή ειδικές αναμνήσεις
Κομψή προσθήκη σε σαλόνια, γραφεία ή υπνοδωμάτια
Εξαιρετικό δώρο για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ

Αναβαθμίστε την παρουσίαση των φωτογραφιών σας με την κορνίζα "Luxe" και προσθέστε μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας. Ενσωματώστε αυτήν την εντυπωσιακή κορνίζα στη διακόσμησή σας και ζωντανέψτε τις αγαπημένες σας στιγμές με εκλεπτυσμένο στυλ.

Αποκτήστε την σήμερα και δημιουργήστε ένα περιβάλλον γεμάτο λάμψη και ποιότητα, αποτυπώνοντας τις αγαπημένες σας στιγμές με μοναδικό τρόπο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 18
Υλικό Σίδηρος
Χρώμα Χρυσό
Πλάτος(cm) 1,5
Μήκος(cm) 13
product bottom banner