Κορνίζα Μεταλλική 13x18cm Λευκό-Χρυσό 16,8x0,6xH22cm Luxe Espiel FAM602

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAM602
11.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κορνίζα Μεταλλική 13x18cm Λευκό-Χρυσό 16,8x0,6xH22cm Luxe Espiel FAM602

Αναδείξτε τις αγαπημένες σας στιγμές με την εκλεπτυσμένη μεταλλική κορνίζα της συλλογής "Luxe" από την Espiel. Με διαστάσεις 16,8x0,6xH22cm, αυτή η κομψή κορνίζα είναι σχεδιασμένη για φωτογραφίες 13x18cm και συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο το λευκό και το χρυσό, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας.

Κατασκευασμένη από επιχρυσωμένο σίδηρο, η κορνίζα αυτή προσφέρει μακροχρόνια ανθεκτικότητα και μια διαχρονική εμφάνιση. Το λευκό και χρυσό φινίρισμα προσθέτει μια διακριτική λάμψη, κάνοντάς την ιδανική για κάθε εσωτερικό χώρο, όπως το σαλόνι, το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό Κατασκευής: Επιχρυσωμένος σίδηρος
Χρώμα: Λευκό-Χρυσό
Διαστάσεις Κορνίζας: 16,8x0,6xH22cm
Διαστάσεις Φωτογραφίας: 13x18cm
Στυλ: Πολυτελές και εκλεπτυσμένο

Λεπτομέρειες:

Η κορνίζα "Luxe" συνδυάζει την ανθεκτικότητα του επιχρυσωμένου σιδήρου με την κομψότητα του λευκού και χρυσού φινιρίσματος. Το μοντέρνο σχέδιο και η λεπτή κατασκευή της προσφέρουν ένα πολυτελές πλαίσιο που αναδεικνύει κάθε φωτογραφία με απαλή λάμψη.
Εφαρμογές:

Ιδανική για οικογενειακές φωτογραφίες, προσωπικές αναμνήσεις ή επίσημες εικόνες
Κομψή διακόσμηση για σαλόνια, γραφεία ή υπνοδωμάτια
Εξαιρετικό δώρο για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ

Αναβαθμίστε τη διακόσμηση του χώρου σας με την κορνίζα "Luxe" από την Espiel και απολαύστε μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσθέσετε αυτήν την εντυπωσιακή κορνίζα στη συλλογή σας, προσφέροντας μια μοναδική εμφάνιση στις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Αποκτήστε την σήμερα και δημιουργήστε ένα περιβάλλον γεμάτο λάμψη και ποιότητα με ένα πλαίσιο που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 22
Υλικό Σίδηρος
Χρώμα Άσπρο, Χρυσό
Πλάτος(cm) 0,6
Μήκος(cm) 16,8
product bottom banner