Κορνίζα Μεταλλική 10x15cm Χρυσή 10x1,5xH15cm Luxe Espiel FAM109

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAM109
11.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κορνίζα Μεταλλική 10x15cm Χρυσή 10x1,5xH15cm Luxe Espiel FAM109

Δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό διάκοσμο με την κομψή χρυσή μεταλλική κορνίζα από τη συλλογή "Luxe" της Espiel. Αυτή η κορνίζα, με διαστάσεις 10x1,5xH15cm, είναι σχεδιασμένη για φωτογραφίες 10x15cm και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση με το εκλεπτυσμένο χρυσό φινίρισμά της.

Κατασκευασμένη από επιχρυσωμένο σίδηρο, η κορνίζα συνδυάζει ανθεκτικότητα με κομψότητα. Το χρυσό φινίρισμα προσθέτει μια διακριτική λάμψη που αναδεικνύει τις φωτογραφίες σας με μοναδικό στυλ, κάνοντάς την ιδανική για κάθε εσωτερικό χώρο, όπως το σαλόνι, το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό Κατασκευής: Επιχρυσωμένος σίδηρος
Χρώμα: Χρυσό
Διαστάσεις Κορνίζας: 10x1,5xH15cm
Διαστάσεις Φωτογραφίας: 10x15cm
Στυλ: Πολυτελές και μοντέρνο

Λεπτομέρειες:

Η κορνίζα "Luxe" προσφέρει μια εξαιρετική παρουσίαση με το επιχρυσωμένο φινίρισμα, που συνδυάζει ανθεκτικότητα και κομψότητα. Το μοντέρνο σχέδιο και η προσεγμένη κατασκευή της προσφέρουν μια πολυτελή εμφάνιση που ενισχύει κάθε φωτογραφία.
Εφαρμογές:

Ιδανική για προσωπικές φωτογραφίες, οικογενειακές στιγμές ή ειδικές αναμνήσεις
Κομψή προσθήκη σε σαλόνια, γραφεία ή υπνοδωμάτια
Εξαιρετικό δώρο για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ

Αναβαθμίστε την παρουσίαση των φωτογραφιών σας με την κορνίζα "Luxe" και προσθέστε μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας. Ενσωματώστε αυτήν την εντυπωσιακή κορνίζα στη διακόσμησή σας και ζωντανέψτε τις αγαπημένες σας στιγμές με μοναδικό στυλ.

Αποκτήστε την σήμερα και δημιουργήστε ένα περιβάλλον γεμάτο λάμψη και ποιότητα, αναδεικνύοντας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με κομψότητα και στυλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Υλικό Σίδηρος
Ύψος(cm) 15
Χρώμα Χρυσό
Πλάτος(cm) 1,5
Μήκος(cm) 10
product bottom banner