Κηροπήγιο Γυάλινο Διάφανο Φ8xH15cm Kaemingk 608864

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 608864
3.59

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κηροπήγιο Γυάλινο Διάφανο Φ8xH15cm - Kaemingk 608864

Φέρτε πολυτέλεια και λάμψη στη διακόσμησή σας με αυτό το εκλεπτυσμένο γυάλινο κηροπήγιο της Kaemingk. Με ύψος 15cm και διαστάσεις βάσης Φ8cm, αυτό το κηροπήγιο συνδυάζει την κλασική αισθητική με τις σύγχρονες τάσεις διακόσμησης, ενώ το περίτεχνο ανάγλυφο σχέδιο του γυαλιού προσθέτει μια μοναδική υφή που αντανακλά το φως με όμορφο τρόπο.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί και με βάρος μόλις 0,25 κιλά, το κηροπήγιο είναι ελαφρύ αλλά εξαιρετικά σταθερό, καθιστώντας το ιδανικό για να τοποθετήσετε το αγαπημένο σας κερί. Το διάφανο χρώμα του ταιριάζει σε κάθε είδος διακόσμησης, ενώ η περίτεχνη υφή του το καθιστά ιδανικό για να αναδείξει τα κεριά σας, είτε σε καθημερινές είτε σε επίσημες περιστάσεις.

Το προϊόν είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN 17885 και το γαλλικό διάταγμα 91-1175, διασφαλίζοντας την ασφαλή και αξιόπιστη χρήση του. Είναι σχεδιασμένο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και προσφέρει μια εκλεπτυσμένη πινελιά που θα αναδείξει τη διακόσμησή σας.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: Φ8xH15cm
Χρώμα: Διάφανο (clear)
Υλικό: Γυαλί υψηλής ποιότητας
Βάρος: 0,25 κιλά
Χρήση: Ιδανικό για εσωτερικούς χώρους
Πιστοποιήσεις: Candle Accessories EN 17885, Γαλλικό Διάταγμα 91-1175
Συσκευασία: Τεμάχιο (Pieces)

Αποκτήστε αυτό το κομψό και ανάγλυφο γυάλινο κηροπήγιο της Kaemingk και δώστε μια πολυτελή και εκλεπτυσμένη αίσθηση στον χώρο σας, προσθέτοντας λάμψη και φως σε κάθε περίσταση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 15
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner