Καράφα Γυάλινη 750ml Ø8xH29,5cm 10876/30 Optima Luigi Bormioli 08.00387

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 08.00387
7.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Καράφα Γυάλινη 750ml Ø8xH29,5cm Optima - Luigi Bormioli

Ανακαλύψτε την καράφα γυάλινη Luigi Bormioli χωρητικότητας 750ml από τη σειρά Optima, σχεδιασμένη για να συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα. Με κλασική και κομψή εμφάνιση, είναι ιδανική για να σερβίρετε νερό, κρασί ή χυμούς, προσθέτοντας μια πινελιά εκλεπτυσμένου σχεδιασμού σε κάθε τραπέζι.

Πλεονεκτήματα:

Υψηλή Ποιότητα: Κατασκευασμένη από ανθεκτικό γυαλί, η καράφα Optima είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, αντέχοντας στον χρόνο και τη φθορά.

Ανάγλυφη Ένδειξη Χωρητικότητας: Περιλαμβάνει πιστοποιημένη ανάγλυφη ένδειξη χωρητικότητας, διευκολύνοντας την παρακολούθηση του περιεχομένου.

Κλασικός Σχεδιασμός: Το διάφανο γυαλί επιτρέπει την ορατότητα του περιεχομένου, καθιστώντας την καράφα ιδανική για κάθε περίσταση.

Λεπτομέρειες Προϊόντος:

Διάμετρος: 8 cm
Ύψος: 29.5 cm
Χωρητικότητα: 750ml (0.75 lt)
Χρώμα: Διάφανο
Υλικό: Γυαλί
Κωδικός Προμηθευτή: 10876/30

Ιδανική για Κάθε Περίσταση: Η καράφα Optima είναι κατάλληλη για οικογενειακά γεύματα, επίσημα δείπνα ή απλές συγκεντρώσεις, προσφέροντας μία εντυπωσιακή παρουσίαση των ποτών σας.

Επιλέξτε την καράφα Luigi Bormioli Optima για να αναβαθμίσετε την εμπειρία του σερβιρίσματος και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Luigi Bormioli
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Προτεινόμενη Χρήση Κρασιού
Σειρά Optima By Luigi Bormioli
Ύψος(cm) 29,5
Υλικό Γυαλί
Χωρητικότητα (ml) 750
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner