Καπάκι Καμπάνα PC Διάφανη Ø30xH22cm APS Bar Supply 27.06520

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 27.06520
54.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δημιουργήστε καλαίσθητες οθόνες με αυτό το πολυανθρακικό κλοσέ APS 11 7/8". Η πολυανθρακική κατασκευή αυτού του κομψού cloche θα προσθέσει μια γευστική πινελιά στην κατάστασή σας. Ο κρυστάλλινος σχεδιασμός του επιτρέπει την εύκολη ορατότητα των επώνυμων κέικ, πίτας και αρτοσκευασμάτων. Επιπλέον, διατηρεί επιδόρπια φρέσκα και ασφαλή από ρύπους.

Αυτό το κλοσέ διαθέτει επίσης μια λαβή στην κορυφή που του επιτρέπει να σηκώνεται εύκολα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάση ή πιάτο για κέικ APS (το καθένα πωλείται χωριστά) για συνεκτική οθόνη. Δελεάστε τους επισκέπτες του αρτοποιείου, του καφέ ή του εστιατορίου σας με μπουφέ να δοκιμάσουν τα απολαυστικά επιδόρπια σας με αυτό το κλος!

Κορυφαίος πάροχος ειδών σερβίτσιου σχεδιασμένου ειδικά για τη βιομηχανία τροφίμων, η APS παράγει προϊόντα υψηλής απόδοσης που είναι ταυτόχρονα κομψά και οικονομικά. Η συλλογή τους περιλαμβάνει μια ευρεία επιλογή επιτραπέζιων αντικειμένων με μοναδικά μοτίβα, σχήματα και χρώματα που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση κάθε τραπεζαρίας. Κάθε κομμάτι είναι επίσης κατασκευασμένο από τις καλύτερες πρώτες ύλες και είναι ποιοτικά ελεγμένο για μεγάλη διάρκεια ζωής. Για σχολαστική δεξιοτεχνία, ανώτερη ευελιξία και εξαιρετική αξία, μην ψάχνετε πέρα ​​από το APS!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Μεγάλης αντοχής
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 22
Υλικό Πολυκαρμπονικό(PC)
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 30
product bottom banner