Θερμόμετρο Με Αφαιρούμενη Σπάτουλα + Κουτάλι (50°C έως +300°C) Tellier 25.40038

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 25.40038
39.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Επαγωγική Σπάτουλα Θερμομέτρου Συμβατή με όλους τους καυστήρες, αυτή η σπάτουλα θερμομέτρου από την Tellier είναι κατασκευασμένη από ABS, ανοξείδωτο ατσάλι και σιλικόνη. Σας επιτρέπει να μετράτε τη θερμοκρασία των σάλτσών σας ή οποιωνδήποτε άλλων παρασκευασμάτων στη στιγμή, φυτεύοντας ή ανακατεύοντας χάρη στη σπάτουλα σιλικόνης. και κουτάλι. Χάρη στις δύο αφαιρούμενες μύτες σιλικόνης, χάνετε λιγότερο χρόνο στον καθαρισμό του επαγγελματικού σας εξοπλισμού. εξασφαλίστε τη λειτουργία αυτής της σπάτουλας. Ανθεκτική σε ακραίες θερμοκρασίες έως 300°C ή 572°F, αυτή η σπάτουλα θερμόμετρου θα γίνει γρήγορα ο καλύτερος σύμμαχός σας στο ζυθοποιείο ή το εστιατόριό σας! Περισσότερες πληροφορίες: Μπαταρία: 1 x LR44 (ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ) Υλικό : ABS, ανοξείδωτο ατσάλι και σιλικόνη Βάρος: 0,1 kg

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Tellier
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Υλικό ABS, Ανοξείδωτο, Σιλικόνη
Χρώμα Άσπρο, Κόκκινο
Πλάτος(cm) 4,2
Μήκος(cm) 25,8
product bottom banner