Δοχείο Gastronorm Ανοξείδωτο201 GN 1/6 (17,3x16,2xH15cm) GTSA 15-1166

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 15-1166
6.24

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την προετοιμασία, το μαγείρεμα και τη συντήρηση τροφίμων με το Δοχείο Gastronorm Ανοξείδωτο 201 GN 1/6 της εταιρείας GTSA. Με διαστάσεις 17,3x16,2xH15cm, αυτό το σκεύος GN 1/6 βάθους 150 χιλιοστών είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, catering και εκδηλώσεις.

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 201 υψηλής ποιότητας, αντέχει σε ευρεία εύρος θερμοκρασιών από -40 έως 300 βαθμούς Κελσίου. Η ανθεκτικότητά του στις υψηλές θερμοκρασίες διασφαλίζει τη διατήρηση της γεύσης των τροφίμων, χωρίς να αφήνει οσμές. Επιπλέον, το σχεδιασμός Gastronorm εξασφαλίζει συμβατότητα με τις περισσότερες επαγγελματικές συσκευές, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας από το φούρνο στο blast chiller.

Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη συντήρηση τροφίμων, ενώ η ανθεκτικότητά του στις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας το καθιστά ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Προσφέρει ασφάλεια, αξιοπιστία και ευελιξία στην κουζίνα σας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας με επαγγελματικό τρόπο. Σημείωση: Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Μέγεθος GN 1/6
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 15
Χρώμα Ασημί
Πάχος (mm) 0,6
Πλάτος(cm) 16,2
Μήκος(cm) 17,3
product bottom banner