Δοχείο Χτυπήματος Κλείστρου Επιτραπέζιο Κυλινδρικό Φ23xH42,5cm Rhino Coffee Gear THUMPA300

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: THUMPA300
85.56

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Δοχείο Χτυπήματος Κλείστρου Επιτραπέζιο Κυλινδρικό Rhino Coffee Gear THUMPA300 είναι η ιδανική επιλογή για πολυσύχναστα σημεία. Σχεδιασμένο για ανθεκτικότητα και σταθερότητα, αυτό το δοχείο απορριμμάτων αντέχει ακόμη και στα πιο δυνατά χτυπήματα. Το Thumpa μπορεί να αντέξει τις ακραίες συνθήκες με τη χρήση πλαστικών υψηλής αντοχής στους κραδασμούς. Το κυλινδρικό σχήμα του διευκολύνει τη σωστή και εύκολη συλλογή των απορριμμάτων καφέ από το κλείστρο, χωρίς να λερώνει την περιοχή γύρω του.

Με ύψος 42,5 εκατοστά και διάμετρο 23 εκατοστά, αυτό το δοχείο είναι ιδανικό για κάθε χώρο. Οι εσοχές στα πλαϊνά του επιτρέπουν εύκολη αφαίρεση της ράβδου και τον καθιστούν εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση. Αξιόπιστο και ανθεκτικό, το δοχείο THUMPA300 είναι ο σύμμαχός σας για τη διαχείριση των απορριμμάτων καφέ στον επαγγελματικό σας χώρο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Rhino Coffee Gear
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πλαστικό
Ύψος(cm) 42,5
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 23
product bottom banner