Διανομέας Σιροπιού - Μελιού Γυάλινο 400ml 12x10xH10cm Kilner 0025.026

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0025.026
23.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο Διανομέας Σιροπιού - Μελιού της Kilner® παρέχει μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για την απόλαυση μελιού και σιροπιών χωρίς σταξίματα. Η καινοτόμος κατασκευή του με σιλικόνη επιτρέπει την άνετη εκχύλιση, ενώ το χερούλι με επένδυση από σιλικόνη προσφέρει σταθερό κράτημα κατά την εκχύλιση. Ιδανικός για γλυκά, pancakes και πρωινά, αποτελεί μια πρακτική προσθήκη στο τραπέζι για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση στο σπίτι. Επιπλέον, είναι κατάλληλος για αρωματισμένα σιρόπια, όπως σοκολάτα ή τοφί.

Το σετ περιλαμβάνει ένα γυάλινο βάζο χωρητικότητας 0,4 λίτρου της Kilner®, ένα καπάκι εκχύλισης από σιλικόνη με χειριστήριο και ένα ανοξείδωτο χερούλι με επένδυση από σιλικόνη.

Κάθε βάζο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυάλινο υλικό sodalime με αψεγάδιαστη διαυγότητα και ομοιόμορφο πάχος τοίχου, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη χρήση και αντοχή. Επιπλέον, το γυάλι είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση τροφίμων και ποτών, αφού είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες και δεν απορροφά οσμές ή γεύσεις.

Εξασφαλίζουμε ότι οι προϊόντα Kilner® παρέχουν απλές και λειτουργικές λύσεις για τη διατήρηση, την προετοιμασία τροφίμων και την εξυπηρέτηση, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και επικυρωμένα με το εμβληματικό λογότυπο της μάρκας Kilner®.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ KILNER® -
Το αυθεντικό βάζο Kilner®, εφευρέθηκε από την εταιρεία John Kilner and Co. στην Αγγλία και αγαπιέται τόσο πολύ και είναι τόσο επιτυχημένο όσο και πριν από περισσότερο από 180 χρόνια. Η ποικιλία των προϊόντων μας παρέχει απλές λύσεις για τη διατήρηση, την προετοιμασία τροφίμων, την αποθήκευση και την κατανάλωση στο δρόμο, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και όλα επικυρωμένα με το εμβληματικό λογότυπο της μάρκας Kilner®.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kilner
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Υλικό Γυαλί, Σιλικόνη
Ύψος(cm) 10
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 400
Πλάτος(cm) 10
Μήκος(cm) 12
product bottom banner