Διανομέας Ποτών Με Βρυσάκι 3Lt Γυάλινος 22x14,5xH28,4cm Σε Συσκευασία Δώρου Kilner 0025.008

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0025.008
23.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο Διανομέας Ποτών με Βρυσάκι της Kilner® είναι ιδανικός για την σερβιρισμό και την εμπλούτιση διαφόρων τύπων ποτών, όπως φρουτοχυμούς, κοκτέιλ ή αναψυκτικά, ιδανικός για το σπίτι και τα πάρτι.

Κατάλληλος για κέιτερινγκ και εστιατόρια.

Με χωρητικότητα 3 λίτρων (η προτεινόμενη κατανάλωση νερού ανά ημέρα), αυτός ο διανομέας κάνει εύκολη την καταγραφή της καθημερινής πρόσληψης νερού.

Το βρυσάκι επιτρέπει στα υγρά να ρέουν ελεύθερα χωρίς σταξίματα όταν αφαιρείται το καπάκι. Η αφαίρεση και η επανασυναρμολόγηση του βρυσακίου είναι εύκολη για σκοπούς καθαρισμού.

Κάθε βάζο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό γυαλιού sodalime με άριστη διαύγεια και ομοιόμορφο πάχος τοίχου που εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία.

Το γυαλί είναι η καλύτερη και πιο βιώσιμη επιλογή για την αποθήκευση τροφίμων και ποτών. Είναι φτιαγμένο από φυσικά υλικά, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής επιβλαβών χημικών ή τοξινών στο φαγητό. Επιπλέον, δεν απορροφά οσμές, γεύσεις ή λεκέδες και είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί και να μην απορρίπτεται μετά από μία χρήση.

Η ιστορία της Kilner® ξεκίνησε πριν από περισσότερο από 180 χρόνια, με το πρωτότυπο βάζο Kilner® να είναι εξίσου αγαπημένο και επιτυχημένο και σήμερα. Η ποικιλία των προϊόντων της παρέχει απλές λύσεις για τη διατήρηση, την προετοιμασία τροφίμων, την αποθήκευση και τη διατροφή εκτός σπιτιού, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, επικυρωμένα με το εμβληματικό λογότυπο της Kilner®.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kilner
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Ανοξείδωτο, Γυαλί
Ύψος(cm) 28,4
Χωρητικότητα (ml) 3000
Χρώμα Διάφανο
Πλάτος(cm) 14,5
Μήκος(cm) 22
product bottom banner