Διακοσμητικό Πιάτο Στρογγυλό Φ33xH1,5cm Πλαστικό με Χρυσό Τελείωμα Κουκίδων Kaemingk 531707-2

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 531707-2
5.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Πιάτο Στρογγυλό Φ33xH1,5cm Πλαστικό με Χρυσό Τελείωμα Κουκίδων Kaemingk 531707-2

Αυτό το εντυπωσιακό διακοσμητικό πιάτο από την Kaemingk, με διάμετρο 33cm και ύψος 1.5cm, είναι ιδανικό για να αναβαθμίσει τη διακόσμηση του τραπεζιού σας. Το στρογγυλό του σχήμα και το κομψό χρυσό τελείωμα με κουκίδες στο χείλος προσφέρουν μια πολυτελή αισθητική, κατάλληλη για γιορτινές περιστάσεις, όπως τα Χριστούγεννα ή ακόμα και γάμους.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, προσφέρει αντοχή και ελαφρότητα, καθιστώντας το ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί ως βάση για διακοσμητικά αντικείμενα ή κεριά. Παρά την κομψή του εμφάνιση, δεν είναι κατάλληλο για χρήση με τρόφιμα (Food Safe: No) και δεν είναι ασφαλές για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων ή πλυντήριο πιάτων (Microwave Safe: No, Dishwasher Proof: No). Αυτό σημαίνει ότι είναι αποκλειστικά για διακοσμητικούς σκοπούς, προσφέροντας λάμψη και κομψότητα σε κάθε τραπέζι.

Το συγκεκριμένο πιάτο είναι κατάλληλο μόνο για εσωτερικούς χώρους, όπου θα δώσει ένα ιδιαίτερο στυλ στις ειδικές περιστάσεις, ενώ ταυτόχρονα η χρυσή του λεπτομέρεια με τις κουκίδες προσφέρει μια εκλεπτυσμένη αίσθηση που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Πλαστικό
Ύψος(cm) 1,5
Χρώμα Άσπρο, Χρυσό
Διάμετρος(cm) 33
product bottom banner