Διακοσμητικό Πιάτο Στρογγυλό Φ33xH1,5cm Πλαστικό με Ασημί Τελείωμα Κουκίδων Kaemingk 531707-1

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 531707-1
5.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιάτο Διακοσμητικό Στρογγυλό Πλαστικό με Ασημί Τελείωμα και Σχέδιο Διάσπαρτων Κουκίδων 33cm Kaemingk 531707

Αυτό το διακοσμητικό πιάτο από την Kaemingk με κωδικό 531707 είναι ιδανικό για να δώσει κομψότητα και λάμψη στη διακόσμηση του τραπεζιού σας. Με διάμετρο 33cm και ύψος 1.5cm, διαθέτει ασημί τελείωμα και διακριτικό σχέδιο με κουκίδες στο χείλος, προσδίδοντας μία μοντέρνα αλλά και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι κατάλληλο μόνο για εσωτερικούς χώρους και αποτελεί την τέλεια βάση για διακοσμητικά ή και για να τοποθετήσετε σερβίτσια και φαγητά σε επίσημες εκδηλώσεις.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα εξαιρετικό στοιχείο για τις γιορτινές διακοσμήσεις, είτε πρόκειται για Χριστουγεννιάτικα τραπέζια, είτε για άλλες εορταστικές περιστάσεις. Το σχέδιο του με τις ασημί κουκίδες προσθέτει λάμψη και κομψότητα, κάνοντάς το ιδανικό για εκλεπτυσμένες διακοσμήσεις που εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 1,5
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Ασημί, Άσπρο
Διάμετρος(cm) 33
product bottom banner