Διακοσμητικό Κλαδί Silver Dollar με Κομψό Περλέ Φινίρισμα 76cm Kaemingk 220177

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 220177
3.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Κλαδί Silver Dollar με Κομψό Περλέ Φινίρισμα - 76cm

Φέρτε μια αίσθηση κομψότητας στη διακόσμησή σας με αυτό το διακοσμητικό κλαδί Silver Dollar σε περλέ απόχρωση. Με ύψος 76cm, αυτό το τεχνητό φυτό από πολυεστέρα προσφέρει μια λεπτή και εκλεπτυσμένη αίσθηση σε κάθε χώρο. Οι ελαφρώς διάφανοι και στρογγυλοί "καρποί" του σε απαλή μπεζ απόχρωση δημιουργούν μια φυσική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη αισθητική.

Ιδανικό για να προσθέσετε σε βάζα, ανθοσυνθέσεις ή να το χρησιμοποιήσετε μόνο του, αυτό το κλαδί Silver Dollar μπορεί να ταιριάξει άψογα σε μοντέρνους και κλασικούς χώρους. Η παρουσίασή του σε στέλεχος προσφέρει ευελιξία στη διακόσμηση, ενώ το ελαφρύ υλικό πολυεστέρα διασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς φθορά.

Μάρκα: Kaemingk
Χρώμα: Περλέ Μπεζ
Μέγεθος: 76cm (Υ) x 20cm (Μ) x 7cm (Π)
Υλικό: Πολυεστέρας
Παρουσίαση: Σε Στέλεχος με ετικέτα τύπου "πεταλούδα"
Συσκευασία: Χωρίς συσκευασία

Αυτό το κομψό διακοσμητικό στοιχείο είναι ιδανικό για να προσθέσετε μια διακριτική πολυτέλεια στη διακόσμησή σας, είτε πρόκειται για ειδικές περιστάσεις είτε για καθημερινή διακόσμηση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Πολυεστέρας
Ύψος(cm) 76
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 7
Μήκος(cm) 20
product bottom banner