Διακοσμητικό Κλαδί Με Κόκκινα Χιονισμένα Foam Μούρα 2x15xH55cm Kaemingk 622030

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 622030
4.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Κλαδί Με Κόκκινα Χιονισμένα Foam Μούρα 2x15xH55cm - Kaemingk 622030

Δώστε μια γιορτινή και φυσική πινελιά στη διακόσμησή σας με αυτό το διακοσμητικό κλαδί με κόκκινα χιονισμένα foam μούρα της Kaemingk. Με ύψος 55cm και διαστάσεις 2x15cm, το κλαδί αυτό είναι ιδανικό για να προσθέσετε χρώμα και εορταστική αίσθηση στον χώρο σας. Τα κόκκινα foam μούρα, διακοσμημένα με απαλή "χιονισμένη" επίστρωση, δημιουργούν μια μαγευτική χειμωνιάτικη εικόνα που θυμίζει τη φυσική ομορφιά της εποχής των γιορτών.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό foam υλικό, το κλαδί είναι ελαφρύ και ευέλικτο, ιδανικό για τοποθέτηση σε βάζα, χριστουγεννιάτικες συνθέσεις ή ως μέρος της διακόσμησης του δέντρου σας. Το φινίρισμα χιονιού προσδίδει μια επιπλέον χειμερινή υφή, ενισχύοντας τη μαγευτική αίσθηση του χριστουγεννιάτικου σκηνικού σας.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: 2x15xH55cm
Χρώμα: Κόκκινο (red) με χιονισμένο φινίρισμα
Υλικό: Foam
Διακόσμηση: Μούρα με χιονισμένη εμφάνιση
Συσκευασία: Swingtag

Αναβαθμίστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας με αυτό το κομψό και φυσικό κλαδί, προσθέτοντας χρώμα, υφή και λάμψη στη γιορτινή σας ατμόσφαιρα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Αφρώδες
Ύψος(cm) 55
Χρώμα Κόκκινο
Πλάτος(cm) 15
Μήκος(cm) 2
product bottom banner