Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Χρυσή Φ20xH25cm Espiel VRE104

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: VRE104
34.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Χρυσή Φ20xH25cm Espiel VRE104

Αυτή η εντυπωσιακή διακοσμητική κολοκύθα από την Espiel αποτελεί μια μοναδική προσθήκη στη διακόσμηση του χώρου σας, φέρνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και φυσικότητας. Το ρεαλιστικό της σχήμα, σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα μοτίβα και το χρυσό χρώμα, την καθιστούν ιδανική για να ξεχωρίζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: Φ20xH25cm
Χρώμα: Χρυσό
Υλικό Κατασκευής: Polyresin (Πολυρεζίνη)

Περιγραφή:
Η χρυσή αυτή κολοκύθα είναι ιδανική για να προσθέσετε μια λαμπερή και πολυτελή αίσθηση στον χώρο σας. Το χρυσό χρώμα της, σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας polyresin υλικό, την καθιστούν ανθεκτική και κατάλληλη για μακροχρόνια χρήση.

Στυλ και Χρήση:
Αυτή η κολοκύθα είναι τέλεια για την διακόσμηση σπιτιών με elegant ή μοντέρνο στυλ, καθώς και για την εορταστική περίοδο, όπου μπορεί να γίνει το κεντρικό κομμάτι στο τραπέζι σας ή σε άλλες επιφάνειες. Προσθέτει μια νότα πολυτέλειας και παράλληλα διατηρεί την αίσθηση της φυσικότητας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 25
Υλικό Polyresin
Χρώμα Χρυσό
Διάμετρος(cm) 20
product bottom banner