Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Μπεζ Φ17xH25,5cm Rustic Espiel VRE216

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: VRE216
29.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Μπεζ Φ17xH25,5cm Rustic Espiel VRE216

Αυτή η εντυπωσιακή μπεζ διακοσμητική κολοκύθα από polyresin, με διαστάσεις Φ17xH25,5cm, αποτελεί ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο που θα φέρει αέρα φύσης και δροσιάς στον χώρο σας. Η ρεαλιστική της απεικόνιση και τα μοναδικά μοτίβα την καθιστούν ένα ξεχωριστό κομμάτι που θα τραβήξει την προσοχή και θα ενισχύσει την αισθητική κάθε δωματίου.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: Φ17xH25,5cm
Χρώμα: Μπεζ

Υλικό Κατασκευής:

Polyresin: Κατασκευασμένη από ανθεκτικό polyresin, προσφέρει εξαιρετική λεπτομέρεια και μακροχρόνια αντοχή, καθιστώντας την ιδανική για διακόσμηση σε εσωτερικούς χώρους.

Πλεονεκτήματα:

Φυσική Αισθητική: Το μπεζ χρώμα και η ρεαλιστική της μορφή ενισχύουν την αίσθηση φύσης και γαλήνης στον χώρο σας.
Ευέλικτη Διακόσμηση: Ιδανική για τοποθέτηση σε τραπέζια, ράφια, ή άλλες επιφάνειες, αυτή η κολοκύθα προσθέτει μια ζεστή, φθινοπωρινή διάθεση στο σπίτι σας.
Ανθεκτικότητα: Το υλικό polyresin εξασφαλίζει ότι το διακοσμητικό αυτό θα παραμείνει όμορφο και ανθεκτικό για χρόνια.

Περιγραφή:

Η μπεζ διακοσμητική κολοκύθα από polyresin της συλλογής Rustic της Espiel είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να προσθέσουν μια ζεστή, φυσική και κομψή νότα στη διακόσμησή τους. Με τις ρεαλιστικές λεπτομέρειες και την ποιότητα κατασκευής της, αυτή η κολοκύθα δεν είναι απλά ένα διακοσμητικό αντικείμενο, αλλά μια έκφραση της αγάπης σας για την φύση και την παράδοση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Υλικό Polyresin
Ύψος(cm) 25,5
Χρώμα Μπεζ
Διάμετρος(cm) 17
product bottom banner