Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Μπεζ-Ασημί Φ18xH20cm Rustic Espiel VRE125

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: VRE125
31.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Μπεζ-Ασημί Φ18xH20cm Rustic Espiel VRE125

Αυτή η διακοσμητική κολοκύθα από την Espiel αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να προσθέσετε μια φυσική και κομψή πινελιά στον χώρο σας. Με τη ρεαλιστική της σχεδίαση και τα ιδιαίτερα μοτίβα, αυτή η κολοκύθα φέρνει αέρα φύσης και δροσιάς στο περιβάλλον σας, ενώ το μπεζ-ασημί χρώμα της προσδίδει έναν διακριτικό τόνο πολυτέλειας.

Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: Φ18xH20cm
Χρώμα: Μπεζ-Ασημί
Υλικό Κατασκευής: Polyresin (Πολυρεζίνη)

Περιγραφή:
Η κολοκύθα αυτή ξεχωρίζει για την πιστή απόδοση της φυσικής μορφής της, ενώ τα μοτίβα και η υφή της την καθιστούν ένα πρωτότυπο διακοσμητικό αντικείμενο. Ιδανική για να φέρει την αίσθηση της φύσης στο σπίτι σας, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο, προσδίδοντας στυλ και φινέτσα.

Στυλ και Χρήση:
Αποτελεί ιδανική προσθήκη σε έναν rustic ή boho χώρο, ενώ το χρώμα και η υφή της την καθιστούν κατάλληλη και για πιο μοντέρνες διακοσμήσεις. Μπορεί να τοποθετηθεί σε τραπέζια, ράφια ή ακόμα και στο πάτωμα, ανάλογα με τις ανάγκες της διακόσμησής σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Υλικό Polyresin
Ύψος(cm) 20
Χρώμα Ασημί, Μπεζ
Διάμετρος(cm) 18
product bottom banner