Δαχτυλίδι Για Βάση Δέντρου Φ57xH28cm Καφέ Sea Grass Everlands 685306

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 685306
32.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δαχτυλίδι Για Βάση Δέντρου Φ57xH28cm Καφέ Sea Grass Everlands 685306

Δώστε μια φυσική και ρουστίκ πινελιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με το δαχτυλίδι βάσης από Sea Grass της Everlands. Με διάμετρο 57cm και ύψος 28cm, αυτό το όμορφο δαχτυλίδι για τη βάση του δέντρου είναι ιδανικό για δέντρα έως 150cm ύψος (5ft), ανάλογα με το μοντέλο. Το καφέ χρώμα του και το χαρακτηριστικό υλικό sea grass προσφέρουν μια ζεστή και παραδοσιακή αίσθηση, κάνοντάς το να ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο κλασικές επιλογές βάσεων.

Το δαχτυλίδι είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τη βάση του δέντρου, προσδίδοντας μια φυσική όψη που ταιριάζει απόλυτα σε χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις με φυσικά υλικά. Η λεπτομέρεια του πλεκτού σχεδιασμού από sea grass ενισχύει την αυθεντικότητα του προϊόντος, ενώ το κόκκινο καρό σχέδιο που το διακοσμεί δίνει μια παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Με βάρος μόλις 1.42 κιλά, το δαχτυλίδι είναι εύκολο στη χρήση και τη μετακίνηση, ενώ μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για ευκολότερη αποθήκευση μετά τις γιορτές. Ιδανικό για όποιον αναζητά μια φυσική, οικολογική λύση για τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό: Sea Grass
Χρώμα: Φυσικό Καφέ με Καρό Λεπτομέρειες
Διαστάσεις: Διάμετρος 57cm, Ύψος 28cm
Κατάλληλο για δέντρα έως 150cm (5ft)
Βάρος: 1.42 κιλά
Εύκολο στη συναρμολόγηση και αποθήκευση

Προσθέστε μια φυσική πινελιά στις φετινές σας γιορτές με το δαχτυλίδι βάσης δέντρου της Everlands και απολαύστε τη γιορτινή ατμόσφαιρα με στυλ και παράδοση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Everlands
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Seagrass
Ύψος(cm) 28
Χρώμα Καφέ
Διάμετρος(cm) 57
product bottom banner