Γυρίστρα Για Τηγανίτες/Ομελέτες PP Φ26cm Flic-Flac Westmark 041.1526

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 041.1526
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναστρέψτε άψογα τα pancakes και τα ομελέτες σας με τον αναστρεπτήρα »Flic-Flac« διαμέτρου 26 εκατοστών. Αυτός ο πρακτικός βοηθός εξασφαλίζει ότι τα pancakes δεν θα διαλυθούν κατά την αναστροφή τους, επίσης συνιστάται για τη χρήση με τις τορτίγιες. Με αντοχή στη θερμότητα έως και 100°C, είναι ένας αξιόπιστος σύντροφος στην κουζίνα σας.

Αυτός ο αναστρεπτήρας δίνει τη δυνατότητα για το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε πανκέικ, ομελέτα, κρέπα και τορτίγια. Η στρογγυλή λαβή του καθιστά εύκολο το να τοποθετήσετε τον αναστρεπτήρα στην τηγάνα και να αναστρέψετε προσεκτικά τα πάντα. Με απαλή κίνηση, το φαγητό μπορεί να γλιστρήσει πίσω στην τηγάνα για να ψηθεί ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές. Χάρη στις λεπτές διαστάσεις του, μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί στο συρτάρι της κουζίνας για εξοικονόμηση χώρου.

Ιδιότητες:

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Κατασκευάζεται στη Γερμανία
Εγγύηση 5 ετών

Υλικό: PP

Διαστάσεις: 260 x 260 x 43 χιλιοστά

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Westmark
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 4,3
Υλικό Πλαστικό, Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 26
product bottom banner