Γλαστράκι Φρέσκων Μυρωδικών Ø14,2x18,5cm 500ml Πλαστικό Botanica Gefu 18920

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 18920
34.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Φρέσκα βότανα για εβδομάδες χωρίς να χρειάζεται να τα ποτίζετε συνεχώς! Η γλάστρα με το βότανο με το σύστημα αυτόματου ποτίσματος διασφαλίζει ότι το φυτό παίρνει ακριβώς τόσο νερό όσο χρειάζεται.


Γλάστρα με βότανα BOTANICO Τα βότανα σε τυπικές γλάστρες με βότανα που διατίθενται στο εμπόριο καθώς και καλλωπιστικά φυτά σε γλάστρες ίδιου μεγέθους δεν χρειάζεται να ποτίζονται συνεχώς όταν τοποθετούνται στη γλάστρα. Ένα ανθεκτικό νάιλον φυτίλι μεταφέρει το νερό ομοιόμορφα από το δοχείο νερού στο φυτό. Απλώς τυλίξτε το φυτίλι γύρω από μια πλαστική ράβδο και οδηγήστε το μέσα από την τρύπα στη βάση της γλάστρας στο χώμα του φυτού. Το δοχείο αποθήκευσης νερού 500 ml μπορεί να εξασφαλίσει επαρκή παροχή νερού για έως και μία εβδομάδα. Η κόκκινη ένδειξη στάθμης νερού σάς δείχνει εάν πρέπει να προσθέσετε περισσότερο νερό.

αυτόματο σύστημα ποτίσματος με νάιλον φυτίλι
ιδανικό για τυπικές γλάστρες με βότανα που διατίθενται στο εμπόριο (με μέγ. Ø 11 cm (4 3/8 in.) βάση και μέγ. Ø 13 cm (5 1/8 in.) τρύπα)
ενσωματωμένη ένδειξη στάθμης νερού
Δεξαμενή νερού 500 ml
Ø 14,2 cm, Υ 18,5 cm
πλαστικό / υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα / νάιλον

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Ανοξείδωτο, Νάιλον, Πλαστικό
Ύψος(cm) 18,5
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Χωρητικότητα (ml) 500
Διάμετρος(cm) 14,2
product bottom banner