Γαλατιέρα Barista Ανοξείδωτη 500ml Φ8,5xH11,4cm Δίας GTSA 21-3050

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 21-3050
14.25

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Καλωσορίσατε στον κόσμο του επαγγελματικού καφέ με την Γαλατιέρα Barista Ανοξείδωτη Δίας GTSA 21-3050. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η γαλατιέρα συνδυάζει αισθητική και λειτουργικότητα για μια άριστη εμπειρία καφέ.

Με ύψος 11,4cm και διάμετρο 8,5cm, και χωρητικότητα 0,50Lt, αυτή η γαλατιέρα προσφέρει την ιδανική ποσότητα γάλακτος για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ. Η ανοξείδωτη κατασκευή της εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση, ενώ η κομψή σχεδίαση της προσδίδει μια πινελιά πολυτέλειας σε κάθε καφετέρια.

Η γαλατιέρα GTSA 21-3050 είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια, αλλά και για το σπίτι, προσφέροντας την τέλεια αναλογία γάλακτος στον καφέ σας. Απολαύστε τον καφέ σας με τον απόλυτο επαγγελματικό τρόπο, χάρη σε αυτήν την ποιοτική γαλατιέρα που θα σας συνοδεύσει σε κάθε καφετιέρα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 11,4
Χρώμα Ασημί
Χωρητικότητα (ml) 500
Διάμετρος(cm) 8,5
product bottom banner