Γάστρα Οβάλ Εμαγιέ 7,8Lt 42x32cm Με Σχάρα Enamel εstia Home Art 01-9052

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-9052
19.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η οβάλ γάστρα εμαγιέ με χωρητικότητα 7,8 λίτρων, διαστάσεων 46x32xH18cm και συμπεριλαμβανόμενη σχάρα, από τη σειρά Estia Home Art με κωδικό 01-9052, είναι ιδανική για να φτιάξετε νόστιμα και ζουμερά φαγητά. Η κατασκευή της από εμαγιέ υλικό την καθιστά ανθεκτική και αξιόπιστη στη χρήση.

Το εμαγιέ είναι ένα ειδικό υλικό επίστρωσης που εφαρμόζεται σε μεταλλικά αντικείμενα και υποβάλλεται σε υψηλές θερμοκρασίες, δημιουργώντας έτσι μια ανθεκτική και αντικολλητική επιφάνεια. Αυτό καθιστά τη γάστρα ιδανική για μαγείρεμα με χαμηλές ή μεσαίες θερμοκρασίες, όπως για το ψήσιμο και το σιγοψήσιμο.

Η συμπεριλαμβανόμενη σχάρα προσφέρει τη δυνατότητα ψησίματος με απόσταση από τον φούρνο, επιτρέποντας στη θερμοκρασία να κυκλοφορεί ομοιόμορφα γύρω από τα φαγητά. Επιπλέον, το σχήμα της οβάλ γάστρας καθιστά εύκολο τον έλεγχο της διαδικασίας ψησίματος. Η οβάλ γάστρα είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για το μαγείρεμα με στυλ και άνεση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Οβάλ
Υλικό Ανθρακούχος Χάλυβας
Ύψος(cm) 17,8
Χρώμα Μαύρο
Χωρητικότητα (ml) 7800
Πάχος (mm) 0,4
Πλάτος(cm) 32,2
Eστίες Φούρνο
Μήκος(cm) 46,4
Επίστρωση Εμαγιέ
product bottom banner