Βάση Τσαγιέρας Μαντεμένια Μαύρη Φ13,5cm GTSA 23-0967

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 23-0967
7.08

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την αρμονία της λειτουργικότητας και του στυλ με τη Βάση Τσαγιέρας Μαντεμένια Μαύρη GTSA 23-0967. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μαντέμι, αυτή η μαύρη βάση προσδίδει αισθητική αξία και οργάνωση στο χώρο σας.

Με διάμετρο Φ13,5cm, αυτή η βάση είναι ιδανική για να στηρίξετε με στυλ την τσαγιέρα σας. Η μαντεμένια κατασκευή της διασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ η μαύρη απόχρωση προσδίδει μια διακριτική και κομψή εμφάνιση.

Η ευρεία βάση παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια στην τσαγιέρα σας, ενώ η απλή και λειτουργική σχεδίαση της την καθιστά εύκολη στη χρήση και τον καθαρισμό.

Αναβαθμίστε το σερβίρισμα του τσαγιού σας με τη Βάση Τσαγιέρας Μαντεμένια Μαύρη GTSA 23-0967 και απολαύστε το τσάι σας με στυλ και κομψότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Μαντέμι
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 13,5
product bottom banner