Βάζο Διατήρησης Με Καπάκι 250ml Ø8xH8cm Γυάλινο Kilner 0025.402

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0025.402
3.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Βάζο Διατήρησης της Kilner® είναι ιδανικό για την αποθήκευση και διατήρηση υγιεινών, σπιτικών τροφίμων. Διαθέτει ένα σύστημα καπακιού από δύο τεμαχίων που αποτελείται από μια κυκλική δίσκο και ένα βιδωτό δακτύλιο, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές κλείσιμο που διατηρεί το περιεχόμενο φρέσκο για περισσότερο καιρό. Η χωρητικότητα του βάζου είναι 0,25 λίτρα / 250ml, ιδανική για την παρασκευή μαρμελάδων, πουρέδων και τσάτνεϋ. Κάθε βάζο αποπνέει τον παραδοσιακό στυλ της Kilner® με το γνήσιο κυρτωτό λογότυπο και περιέχει ένα λεπτομερές οδηγό εντός του.

Κάθε βάζο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί sodalime με άριστη διαύγεια και ομοιόμορφο πάχος τοίχου που εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία. Το γυάλινο βάζο είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων. Ο δίσκος και ο βιδωτός δακτύλιος πρέπει να πλένονται μόνο με το χέρι και να στεγνώνουν αμέσως.

Το γυάλι είναι η βέλτιστη και πιο βιώσιμη επιλογή για την αποθήκευση, διατήρηση και μεταφορά τροφίμων και ποτών. Είναι κατασκευασμένο από φυσικά υλικά, έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής βλαβερών χημικών ή τοξινών στο φαγητό. Το γυάλι είναι BPA free και δεν απορροφά οσμές, γεύσεις ή λεκέδες. Επιπλέον, δεν πρόκειται ποτέ για μονομεταχειριστικό υλικό. Η Kilner® συνεχίζει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα των πλαστικών αποβλήτων με τη φιλοσοφία μας του ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kilner
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Τύπος Τροφίμων
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 8
Χωρητικότητα (ml) 250
Χρώμα Διάφανο
Πλάτος(cm) 8
Μήκος(cm) 8
product bottom banner