Αντλία Σαπουνιού Τετράγωνη 8,2x7,5xH17,5cm Bamboo Essentials εstia Home Art 02-13080

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-13080
6.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Τετράγωνη Αντλία Σαπουνιού από τη συλλογή Bamboo Essentials της εταιρείας εstia Home Art είναι η ιδανική προσθήκη για το μπάνιο σας, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και στυλ.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Υψηλής Ποιότητας Κατασκευή: Η αντλία σαπουνιού είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας αντοχή και αξιοπιστία.

Οικολογικός Σχεδιασμός: Κατασκευασμένη από bamboo, ένα βιώσιμο υλικό, η αντλία σαπουνιού συνδυάζει την ποιότητα με την φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Στυλ και Λειτουργικότητα: Το τετράγωνο σχήμα της αντλίας προσδίδει μοντέρνα αισθητική, ενώ η λειτουργία της προσφέρει βολική δόση σαπουνιού.

Ιδανική για Κουζίνα ή Μπάνιο: Η αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στην κουζίνα είτε στο μπάνιο, προσφέροντας πρακτική λύση για τη χρήση σαπουνιού.

Η Τετράγωνη Αντλία Σαπουνιού Bamboo Essentials συνδυάζει την πρακτικότητα με το στυλ, προσφέροντας μια όμορφη και λειτουργική προσθήκη στον χώρο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Τετράγωνο
Ύψος(cm) 17,5
Υλικό Bamboo, Πλαστικό
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 6,5
Μήκος(cm) 8,2
product bottom banner