Αντλία Σαπουνιού Πορσελάνης Λευκή 360ml Bamboo Essentials εstia Home Art 02-4569

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-4569
6.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Αντλία Σαπουνιού Πορσελάνης σε λευκό χρώμα από τη σειρά Bamboo Essentials της Estia Home Art με κωδικό 02-4569 αντιπροσωπεύει μια εκλεπτυσμένη και πρακτική επιλογή για τον χώρο του μπάνιου. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, η αντλία σαπουνιού συνδυάζει αντοχή και αισθητική.

Το λευκό χρώμα προσδίδει μια διακριτική και κομψή εμφάνιση, ενώ η υφή της πορσελάνης προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας. Η χωρητικότητα των 360ml είναι ιδανική για υγρά σαπούνια, κρέμες ή αφρόλουτρα.

Η συμπαγής κατασκευή σε συνδυασμό με τον λειτουργικό σχεδιασμό της αντλίας επιτρέπει εύκολη και ακριβή διανομή του προϊόντος χωρίς απώλειες. Το στιβαρό υλικό και η προσεγμένη κατασκευή της Estia Home Art εξασφαλίζουν μια ποιοτική και ανθεκτική λύση για την καθημερινή περιποίηση στο μπάνιο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Bamboo, Πορσελάνη
Ύψος(cm) 17,5
Χωρητικότητα (ml) 360
Χρώμα Άσπρο
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner