Ανοιχτήρι Σερβιτόρου Διπλή Σκάλα & Δερμάτινη Θήκη Toledo Pulltex 109161

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 109161
64.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το ανοιχτήρι Toledo Corkscrew είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ανοιχτήρια όλων των εποχών, χειροποίητο και με λεπτομερείς φινιρίσματα που το κάνουν ένα αντικείμενο πολυτέλειας. Ο διπλός μοχλός του έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο ανοίγματος των φιαλών κρασιού, επιτρέποντας την απαλή εξαγωγή των φελλών σε δύο απλά βήματα χωρίς να τους σπάει ή να τους βλάπτει. Το χειροποίητο φινίρισμα με φυσικές ξύλινες ενθέσεις το κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο του.

Το Toledo Corkscrew παρουσιάζεται σε μια οικολογική συσκευασία και συνοδεύεται από μια δερμάτινη θήκη ως δώρο, προσφέροντας μια πλήρη εμπειρία πολυτέλειας και πρακτικότητας. Ανακαλύψτε τον κόσμο των αρωμάτων και των γεύσεων με άνεση και στυλ χάρη στο Toledo Corkscrew!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Pulltex
Ποιοτικές Προδιαγραφές Handmade, Επαγγελματική Χρήση
Τύπος Ανοιχτήρια
Υλικό Ανοξείδωτο, Ξύλο
Χρώμα Ασημί, Καφέ
product bottom banner