Αλατιέρα Γυάλινη Ριγωτή Φ3,5xH7,8cm GTSA 46-1002

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 46-1002
0.64

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Προσθέστε μια νότα κομψότητας στο τραπέζι σας με την Αλατιέρα Γυάλινη Ριγωτή GTSA 46-1002. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας γυαλί, αυτή η αλατιέρα συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική.

Με διαστάσεις Φ3,5xH7,8cm, η αλατιέρα αυτή είναι ιδανική για την τοποθέτηση στο τραπέζι σας, προσφέροντας ένα μικρό και κομψό μέγεθος που ταιριάζει σε κάθε χώρο.

Η ριγωτή επιφάνεια προσδίδει μια διακριτική πινελιά στον σχεδιασμό της αλατιέρας, προσφέροντας ένα ενδιαφέρον παιχνίδι φωτός και σκιών. Ιδανική για το σπίτι ή την επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια και καφετέριες.

Απογειώστε την εμπειρία των γευστικών σας ταξιδιών με την Αλατιέρα Γυάλινη Ριγωτή GTSA 46-1002 και προσφέρετε στους φίλους και την οικογένειά σας ένα εκλεπτυσμένο γευστικό ταξίδι.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο, Γυαλί
Ύψος(cm) 7,8
Χρώμα Ασημί, Διάφανο
Διάμετρος(cm) 3,5
product bottom banner